Активною є робота наукового гуртка кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1. Член наукового гуртка курсантка факультету № 4 Аліна Котелевець разом зі своїм науковим керівником доценткою кафедри полковником поліції Іриною Казанчук взяла участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна наука: проблеми, перспективи, інновації». Конференція відбулася в онлайн-режимі з використанням платформи ZOOM на базі Вінницького кооперативного інституту за сприяння Міністерства освіти і науки України.

Ірина Казанчук та Аліна Котелевець підготували та виступили з тезами доповіді на теми: «Здійснення органами Національної поліції  України превентивної діяльності в сфері охорони навколишнього природного середовища», «Шляхи покращення адміністративно-правового механізму взаємодії національної поліції України з населенням на засадах партнерства».

У науковому заході взяли участь 145 учасників з різних країн світу. За підсумками роботи конференції усі учасники отримали іменні сертифікати та збірники тез.

 

ВЗГ ХНУВС