У щорічному звіті за 2020 рік Українська асоціація європейських студій відзначила здобутки Харківського національного університету внутрішніх справ у міжнародній співпраці, а саме:

  1. Проєкт Горизонт 2020 EQUALS-EU «Європейське регіональне партнерство з гендерної рівності в епоху цифрових технологій».
  2. Проєкт «Підтримка реформ з розвитку верховенства права в Україні».
  3. Проєкт «Операційна підтримка у наданні стратегічних консультацій щодо реформування сектору цивільної безпеки України».

ВГО «Українська асоціація європейських студій» – провідна загальнонаціональна неприбуткова організація, що має на меті об’єднання викладачів європейських студій та фахівців у сфері європейської інтеграції. Створена у 2006 р., УАЄС входить до Світової асоціації європейських студій (ECSA-World).

До Асоціації входять викладачі та дослідники європейської інтеграції, членами УАЄС також є представники проєвропейського громадянського суспільства, які реалізують проєкти неформальної освіти в галузі євростудій, підтримують розвиток євроклубівського руху, надають експертну підтримку євроінтеграційним процесам на національному, регіональному та місцевому рівнях. УАЄС об’єднує більше двадцяти локальних осередків, майже у всіх регіонах України та підтримує активні партнерські зв’язки з асоціаціями європейських студій в мережі ECSA-World.

ВЗГ ХНУВС