Центр Українсько-Польського розвитку повідомляє про можливість участі у Міжнародній науково-практичній конференції «Європейський потенціал розвитку юридичної науки, законодавства і правозастосовної практики», що проходитиме 26-27 лютого 2021 року у м. Влоцлавек, Республіка Польща.

До участі у конференції запрошуються науковці, аспіранти, студенти Харківського національного університету внутрішніх справ, які активно займаються науковими дослідженнями у сфері юридичних наук. Усі учасники конференції будуть забезпечені збірником тез конференції та сертифікатом про участь (із зазначенням обсягу підвищення кваліфікації – 15 годин (0,5 кредита ECTS)).

Кожній тезі, включеній до збірника тез конференції, буде присвоєно DOI, що дає змогу авторам знайти свою наукову працю на сайті Open Ukrainian Citation Index (OUCI). Збірнику тез буде присвоєно ISBN (міжнародний стандартний номер книги) європейським видавництвом. 

Мови конференції: польська, українська, російська, англійська.

Форма участі: дистанційна.

Секції конференції:

Історія та теорія права і держави.

Конституційне та муніципальне право.

Цивільне право і цивільний процес. Сімейне право.

Господарське право та господарський процесс.

Трудове право та право соціального забезпечення.

Аграрне та екологічне право. Земельне право.

Адміністративне право і процес. Фінансове право. Інформаційне право.

Кримінальне право та кримінологія. Кримінально-виконавче право.

Кримінальний процес та криміналістика.

Право Європейського Союзу. Міжнародне право та порівняльне правознавство.

Особи, зацікавлені взяти участь у роботі міжнародної конференції, повинні до 22 лютого 2021 р. подати тези доповіді до Центру Українсько-Польського Розвитку при ХНУВС.

Якщо ви зацікавлені в участі у зазначеній конференції, просимо звертатися за детальною інформацією до Центру Українсько-Польського Розвитку при ХНУВС (тел. (063) 833-26-80).