Представники Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ начальник наукового відділу Марина Петченко, голова та викладачі циклової комісії філологічних дисциплін Оксана Савченко, Людмила Чижова, Людмила Іванченко взяли участь у V Міжнародному освітньому онлайн-форумі «NewEdu-2020: Tech Future in Focus».

Форум об’єднав представників закладів вищої, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної), загальної середньої освіти, тренінгові компанії, організації, що працюють у сфері освіти дорослих, представників органів влади, громадських організацій, соціально-відповідального бізнесу, проєктних офісів тощо.

Онлайн-захід був розподілений на панелі: «Освіта для майбутнього&майбутнє освіти»; «Технологічні рішення для сучасної освіти»; «Професіонал майбутнього та як ним стати»; «Технологічні рішення для сучасної освіти»; «Міжнародний досвід подолання викликів COVID-19 в освіті»; «Тech for education».

Учасники форуму мали можливість відвідати онлайн-виставки та віртуальний фудкорт на теми «Questioning як засіб мислення про майбутнє», «Сучасні загрози для дітей в мережі Інтернет», «Читання в цифрову епоху, батьки, діти та освіта», «Скулінг, хоумскулінг, анскулінг», «Про розвиток софт-скілз, міжнародний проєкт «FuturesDay», «Як долучитися до участі та бути в тренді; кейс-сесія з досвіду школи та університету» та інші; майстер-класи, тренінги, івенти від топ-спікерів форуму на теми «Освітнє лідерство в епоху newnormal», «Фінансова підтримка закладів освіти від фондів ЄС під час пандемії», «Рецепти ефективного навчання покоління кліперів» та інші.

Набутий досвід стане у нагоді всім, хто є учасником сучасної української вищої школи та вболіває за розвиток освітянського простору, хто не зупиняється на досягнутому. Учасниці форуму отримали сертифікати.

КЛК ХНУВС