Доцент кафедри трудового та господарського права факультету № 2 Харківського національного університету внутрішніх справ кандидат юридичних наук, старший науковий співробітник, підполковник поліції Валентина Гончарук провела бінарне заняття для курсантів другого курсу факультету № 2 з навчальної дисципліни «Трудове право» на тему «Особливості взаємодії підрозділів Національної поліції в службовій діяльності» за участі практичних працівників поліції.

У заході взяли участь колишні курсантки університету: поліцейські Управління патрульної поліції в Полтавській області ДПП рядова поліції Валерія Тандур і сектору реагування патрульної поліції м. Лебедин Сумського райуправління поліції ГУНП в Сумській області капрал поліції Ліна Величко. Наразі, вони навчаються за освітньо-професійною програмою Правоохоронна діяльність (поліцейські) за схемою «2 роки курсант – 1 рік слухач» та вже понад шість місяців працюють у практичних підрозділах поліції.

Заняття відбулось у формі жвавої дискусії. Поліцейські поділились із курсантами досвідом практичної роботи, звернули увагу на тактику спілкування з громадянами, особливості роботи з документами, розслідування дорожньо-транспортних пригод, злочинів проти власності, сімейного насилля та наркозлочинності. Поліцейські наголосили, що наявність відповідного рівня знань із трудового права відіграє неабияку роль у службовій діяльності. Обговорили також й численні питання взаємодії різних підрозділів Національної поліції.

ВЗГ ХНУВС