Професор кафедри юридичних дисциплін Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Наталія Горобець взяла участь у форумі «Від ідей до рішень», що був організований ГО «Сумське громадське коло» разом із Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Захід проходив у рамках проєкту «Гендерно-чутливі ініціативи: нові можливості для громади», що реалізується ГО «Сумське громадське коло» за підтримки «Програми сприяння громадській активності «Долучайся!».

На форумі було представлено кращі практики та ініціативи, які впроваджуються в Сумській області і за її межами, й спрямовані на досягнення гендерної рівності, врахування потреб різних верств населення.

Експерти/ки, представники/ці громадськості та органів місцевого самоврядування обговорили механізми реалізаціїї гендерно чутливих ініціатив на місцевому рівні.

Під час форуму виступили представники громадських організацій, органів місцевого самоврядування, Регіонального центру надання вторинної правової безоплатної допомоги, Національної поліції.

Сумська філія ХНУВС