У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулись інструктивні наради з курсантами першого курсу факультетів №№ 1–4 та Сумської філії. Інструктаж курсантів Сумської філії університету пройшов за допомогою програмного забезпечення Skype в режимі онлайн. 691 курсант пройде ознайомчу практику за місцем проживання у відділах поліції двадцяти двох Головних управлінь Національної поліції в областях.

У заходах взяли участь керівники навчальних підрозділів, представники навчально-методичного відділу та відділу кадрового забезпечення, науково-педагогічний склад кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3.

Під час проведення інструктажу було наголошено на сумлінному та відповідальному ставленні здобувачів освіти до виконання обов’язків працівника поліції, наполегливості в оволодінні практичними навичками майбутньої професії, дотриманні дисципліни та законності, питань особистої безпеки тощо.

За час проходження ознайомчої практики курсанти ознайомляться з особливостями функціональних обов’язків, посадовими інструкціями, організацією діяльності структурних підрозділів Національної поліції України, зокрема, органів досудового розслідування, патрульної поліції, кримінальної поліції, підрозділів і служб сектору превенції та ін.

ВЗГ ХНУВС