Керівництвом факультету № 6 започатковано проведення низки профорієнтаційних зустрічей зі студентами випускних курсів бакалаврського ступеня щодо вступу до магістратури.

Декан факультету № 6 Оксана Брусакова підкреслила важливість належної підготовки та своєчасної реєстрації для вступу до магістратури, престижність та перспективність здобуття магістерського рівня вищої освіти. Також Оксана Валеріївна поінформувала студентів про можливість одночасного навчання здобувачів магістерського ступеня за програмою двох дипломів у Вищій школі управління охороною праці в місті Катовіце (WSZOP) та сприяння керівництва університету та факультету у працевлаштуванні випускників магістратури.

Завідувач відділення роботи з Єдиною державною базою з питань освіти та студентами відділу кадрового забезпечення Марина Давидова детально пояснила студентам про створення електронних кабінетів вступника, подачу електронних заяв, складання за технологією ЗНО єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування, надання до приймальної комісії університету документів для зарахування та ін.

ВЗГ ХНУВС