На запрошення ректора Харківського національного університету внутрішніх справ Сергія Гусарова навчальний заклад відвідала група ветеранів органів внутрішніх справ Барвінківської ветеранської організації.

З Барвінківщиною Сергія Гусарова пов’язують роки плідної  праці і професійного зростання. З 1986 по 1993 роки він очолював Барвінківський райвідділ міліції. Під його керівництвом колектив за результатами роботи три роки поспіль визнавався кращим у Харківській області. А перехідний Червоний прапор і досі зберігається як реліквія у Барвінківському райвідділі міліції. Багато часу минуло з тих пір, але Сергій Миколайович дотепер підтримує зв’язок з тими, з ким багато років працював пліч-о-пліч, охороняючи спокій і громадський порядок на ввіреній йому території.

 Сьогодні ветерани ОВС Барвінківщини – шановані й бажані гості університету. Найбільш активні члени організації разом із керівником отримали від Сергія Гусарова дипломи. Ветерани, знаючи про захоплення ректора, подарували йому шахи.

Поспілкувавшись із Сергієм Миколайовичем, для ветеранів було влаштовано екскурсію територією університетського комплексу. Ветерани оглянули навчально-тренувальні полігони – криміналістичний, райвідділ міліції, стрілецький комплекс, побували у сучасних навчальних аудиторіях, аудиторії-амфітеатрі, Залі судових засідань, Зеленій кімнаті, виставковій залі. Особливе враження на гостей університету справив нещодавно створений музей, у якому зібрано експонати, документи, архівні матеріали, які розповідають про історію становлення і розвитку університету.

Ветерани дуже емоційно обмінювалися враженнями і залишилися задоволеними влаштованою для них екскурсією. На згадку сфотографувалися разом із ректором та радником ректора Олександром Бандуркою біля скульптурної композиції «Випускник університету».

 

ВЗГ ХНУВС