Творчі колективи Харківського національного університету внутрішніх справ та його структурних підрозділів – Сумської філії та Кременчуцького льотного коледжу взяли участь у фестивалі патріотичної пісні «Дзвони Чорнобиля – 2021», який проходив у квітні цього року дистанційно серед особового складу Національної поліції України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Державної служби з надзвичайних ситуацій України та закладів вищої освіти, що входять до системи органів МВС України.

До участі у фестивалі «Дзвони Чорнобиля» надійшло 395 заявок. У його заключних заходах взяли участь 100 представників усіх областей України та м. Києва, які виконали усі умови конкурсу. Крім вокальної композиції, необхідно було надіслати відеоряд та допис із розміщенням у соціальних мережах про земляків-ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС або родин загиблих (вдів, матерів, дітей).

Члени журі під головуванням заступника Командувача ВВ МВС України 19982000 рр., композитора, поета-пісняра, народного артиста України, ліквідатора наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Мар'яна Гаденка в режимі конференції Zoom провели підсумки оцінювання виступів учасників фестивалю.

За результатами конкурсу творчий колектив університету став Лауреатом фестивалю, посівши рейтингові місця:

5 місце – фахівець відділу соціально-гуманітарної роботи Юлія Лисичкіна;

28 місце – творчий колектив університету: Юлія Лисичкіна, Яна Боторова, Артем Іванов, Олег Базака;

29 місце – фахівець відділу соціально-гуманітарної роботи Артем Іванов.

Творчі колективи Сумської філії та Кременчуцького льотного коледжу стали дипломантами фестивалю.

ВЗГ ХНУВС