Дата та час проведення: 6 жовтня 2020 року

Місце проведення: Zoom

Реєстрація на лекцію: https://bit.ly/2FiLqBW

Спікер: керівник національного інформаційного пункту "Інформаційні та комунікаційні технології", НУ "Львівська Політехніка", президент ГО "Агенція Європейських Інновацій" Іван Іванович Кульчицький.

З лекції Ви дізнаєтесь про наявні та очікувані програми та інструменти підтримки інновацій в Україні на всьому ланцюгу створення інновацій від ідеї до ринку.

Будуть представлені деталі отримання підтримки від національних та міжнародних програм, а також рекомендації для вчених і підприємців щодо особливостей підготовки та подання на конкурси інноваційних проєктів.

Матеріали лекції підготовлено в рамках Ініціативи «Програми та інструменти підтримки розвитку інноваційної сфери України» виконується в рамках проєкту «Підтримка діяльності Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства (ФГС СхП)», який адмініструє Інститут економічних досліджень та політичних консультацій, що фінансується Форумом громадянського суспільства Східного партнерства та Європейською Комісією.

 

Джерело: https://www.facebook.com/events/411221933193166/