З 9 по 12 жовтня у м. Києві відбудеться шостий міжнародний саміт “Youth to Youth” за підтримки Посольства США в Україні, ГО “Youth to Youth Initiative” та  ГО “Young Agents of Change”.

Очікуваний захід спрямований на об'єднання понад 80 молодих лідерів з різних континентів, спікерів, тренерів та фасилітаторів світового класу, зокрема США, Німеччини, Грузії. На учасників чекають надихаючі дискусії та практичні воркшопи, нетворкінги, а також за окремими вимогами та критеріями  - можливості отримати фінансування на реалізацію власних ініціатив після саміту. Детальніше про саміт, спікерів та фасилітаторів можна дізнатися за посиланням https://summit2021.y2yinitiative.org/

Для того, щоб стати делегатом саміту, необхідно:

- бути громадянином України;

- бути віком від 18 до 35 років (можливі винятки на основі мотивації кандидатів);

- демонструвати сильні міжособистісні навички та лідерський потенціал;

- мати бажання створювати позитивні соціальні зміни використовувати досвід саміту у своїй професійній діяльності;

- добре володіти англійською мовою (мова заходу – англійська, переклад не забезпечується);

- заповнити та надіслати заявку на участь : https://cutt.ly/4Wnt77t

 

Організатори за підтримки Посольства США в Україні покривають внесок українських делегатів у розмірі 300 євро та забезпечують учасників проживанням у Києві, триразовим харчуванням та роздатковими матеріалами на час проведення саміту. Вартість квитків до Києва та у зворотному напрямі компенсується українським делегатам у повному обсязі після заходу.

Дедлайн подачі заявки – 22 вересня 2021 року, 23:59 за київським часом.

Джерело: https://summit2021.y2yinitiative.org/