Круглий стіл "Удосконалення законодавства щодо надання безоплатної правової допомоги в Україні"

КОЛИ 20 грудня 2021, 09:30 - 18:00

ДЕ Онлайн

ОРГАНІЗАТОР(И) Координатор проектів ОБСЄ в Україні, Координаційний центр з надання правової допомоги, Офіс Ради Європи в Україні, ПРООН

Під час круглого столу, представники Міністерства юстиції України, Координаційного центру з надання правової допомоги, Координатора проектів ОБСЄ в Україні, Офісу Ради Європи в Україні та Програми розвитку ООН обговорять удосконалення законодавства у сфері надання безоплатної правової допомоги. Національні та міжнародні експерти презентують кращі практики у сфері правового регулювання надання правової допомоги в інших країнах, а також рекомендації з інтеграції альтернативних методів вирішення спорів до системи БПД, удосконалення комунікаційної стратегії системи та застосування медіації на базі системи надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Цей захід буде цікавим для співробітників та юристів системи БПД, медіаторів та представників міжнародної донорської спільноти.

Якщо Ви цікавитесь цією темою, будь ласка, приєднуйтесь до заходу в Youtube. Стрімінг буде здійснюватись на каналі Координатора проектів ОБСЄ в Україні. Посилання Ви знайдете на цій сторінці у день проведення заходу, 20 грудня.

Джерело: https://www.osce.org/uk/project-coordinator-in-ukraine/508313

https://www.osce.org/files/imagecache/10_large_gallery/f/images/hires/b/5/508346.png?1639583506