Основними цілями проєкту “Critical Thinking Skills 2” є розвиток в учасників навичок критичного мислення, спрямованих на розвиток когнітивних навичок, пов’язаних із покращенням різноманітних особистих та професійних якостей, таких як вирішення проблем, розумова дисципліна, ініціатива, інтерпретація, спілкування/пояснення, аналіз та оцінка мислення, формулювання висновків, саморегуляція, самооцінка та усвідомлення.
Вплив і результати цього проєкту будуть довгостроковими і можуть бути вирішені двома основними напрямками:
1. Ефект і результати на індивідуальному рівні - стосовно учасників проєкту, в результаті чого будуть розширені їхні базові та фундаментальні навички, знання та ставлення, які вони використовуватимуть та застосовуватимуть у своїй особистісній реалізації, активній громадянській участі, соціальному залученні та професійній зайнятості.
2. Ефект і результати на глобальному рівні - підвищення продуктивності населення працездатного віку, що в результаті призведе до економічного зростання та покращення соціально-економічних факторів.
Де? Smolyan, Bulgaria
Коли? 12 - 20 березня
Вимоги:
- вік 16 - 29 років (для тім-лідера без обмежень);
- шукають молодь, студентів, молодіжних лідерів, підприємців, членів громадських організацій, волонтерів, які активно працюють у молодіжній сфері;
- знання англійської мови.
Подати заявку: https://cutt.ly/7UKYzZe
Дедлайн: 12 січня
Джерело: https://www.facebook.com/NFE4Y/posts/965756590738861