У місті Вовчанську Харківської області відбувся профорієнтаційний захід «Професія твоєї мрії», в якому взяли участь навчальні заклади Харківщини, серед яких і Харківський національний університет внутрішніх справ. Університет презентував доцент кафедри цивільного права та процесу факультету № 6 Юрій Чалий.

До місцевого Будинку культури, де проходив захід, прийшла учнівська та студентська молодь – представники Вовчанської гімназії № 1, Вовчанського ліцею № 2, Вовчанських ЗОШ №№ 3,6, Вільчанської ЗОШ, Білоколодізянського НВК, Старосалтівської ЗОШ, Вовчанського технікуму Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка, Вовчанського медичного коледжу та ін.

Юрій Іванович розповів молоді про факультети та інші структурні підрозділи університету, про напрями професійної підготовки, про порядок вступу абітурієнтів, про побутові умови проживання курсантів і студентів, їх дозвілля тощо. Він підкреслив, що випускники  технікумів і коледжів мають можливість вступити до ХНУВС на підставі диплому про отримання ступеня освіти «молодший спеціаліст», а також відзначив переваги підготовки до вступних іспитів на підготовчих курсах, які відкрито в університеті.

ВЗГ ХНУВС