Команда здобувачів вищої освіти Сумської філії ХНУВС долучилася до дводенного форуму «Про молодь. Побач, спробуй та скажи своє слово!». Захід проводила громадська організація «Центр Євроініціатив» у молодіжному центрі «Романтика» разом із «Активною Громадою» від всеукраїнської ГО «Інститут «Республіка». Форум відбувся у межах проєкту «Peace Fellowship» за підтримки Німецької національної агенції програми Еразмус+ Європейського Союзу.

Учасники форуму з Сумщини відкрили для себе світ громадської участі, обговорили ідеї та поглибили знання, дізналися про ініціативи, які представляли заклади вищої освіти та молодіжні організації.

Під час форуму заступниця голови студентсько-курсантського парламенту курсантка 2 курсу Аліна Шевченко та першокурсник Віталій Політов презентували Сумську філію ХНУВС і розповіли учасникам про курсантсько-студентське самоврядування, яке функціонує в поліцейському закладі вищої освіти, умови вступу та освітній процес.

Тренери громадських організацій в Open Space провели для здобувачів вищої освіти майстер-класи, під час яких молодь ділилася думками та ідеями.

Сумська філія ХНУВС