Тренери Управління ООН з обслуговування проєктів (UNOPS) Пітер Вілсон і Вільям Брейм, радники/тренери з кримінальних розслідувань Консультативної місії Європейського Союзу Мілена Марінова та Кріста Гранрот, експерти з тренінгів у кримінальних розслідуваннях Консультативної місії Європейського Союзу Олександр Подпругін і Максим Левицький відвідали університет з ознайомчим візитом.

Метою візиту було ознайомлення з матеріально-технічною базою вишу, зокрема з навчальними аудиторіями; відвідування навчального полігону «Система обліку затриманих осіб (Custody Records)» щодо підготовки до проведення тренінгу «Система обліку затриманих осіб (Custody Records)» для представників Національної поліції України.

Проведення чотирьох тренінгових сесій (по 5 днів кожна) експертами ЮНОПС та КМЄС у співпраці з Управлінням дотримання прав людини НПУ України заплановане з 05 липня по 30 липня 2021 року. Кожний тренінг буде складатися із двох модулів: «Дотримання прав людини щодо затриманих осіб» і «Проведення інтерв'ювання – для поліцейських, які працюють із затриманими».

ВЗГ ХНУВС