Харківський національний університет внутрішніх справ з робочим візитом відвідали Генеральний Консул Республіки Польща в Харкові Пьотр Стаханьчик, віце-консули Барбара Качмарчик та Міхал Банашь. Вони зустрілися з першим проректором університету Дмитром Швецем й обговорили питання подальшої співпраці. Гості ознайомилися з матеріально-технічною та навчальною базою вишу – відвідали Центр Українсько-Польського розвитку, Центр корекційної та психодіагностичної діяльності, ознайомилися з роботою навчально-тренувального полігону «Відділ поліції», ситуаційного тактичного полігону, навчально-тренувального центру боротьби з кіберзлочинністю та моніторингу кіберпростору, тактичним містечком «Перехрестя», Мовним центром, оглянули навчальні аудиторії та багатофункціональний комплекс «Динамо-Арена».

Генеральний Консул зазначив: «Протягом своєї професійної діяльності я побував у різних країнах, відвідав багато закладів освіти, де готують поліцейських. Мені є з чим порівнювати. Я вражений можливостями Харківського поліцейського вишу, його матеріально-технічною і навчальною базою».

Дмитро Швець наголосив, що «співпраця з польськими колегами є для нас надзвичайно важливою. Приємно, що така поважна делегація високо оцінює нашу роботу щодо розбудови університету та ґрунтовних підходів до навчання та виховання поліцейських нової формації».

Директор Українсько-Польського Центру професор кафедри кримінального права та кримінології університету Микола Пахнін підкреслив, що «візит польської делегації – це приклад дружньої співпраці й партнерських відносин із польськими колегами. Вони будуть розвиватися й надалі та приносити взаємну користь».

Під час відвідування музею університету польська делегація залишила відгуки та враження у Книзі Почесних гостей вишу.

 

ВЗГ ХНУВС