Голова Школи наукового лідерства факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Віталій Найда взяв участь у міжнародному інтерактивному онлайн-заході Civil Match Forum, присвяченому розширенню співпраці з громадянським суспільством у країнах Східного партнерства.

Захід відбувся на платформі Hopin, що дозволило забезпечити постійну взаємодію учасників у форматі приватних діалогів, повідомлень, загальних сесій. Тематика сесій охоплювала питання сприйняття впливу карантину на громадську активність та тиску оцифрування на освітню та культурну сфери. Учасники мали можливість прорефлексувати, як змінилася співпраця з громадянським суспільством під час карантину.

Формат заходу є унікальним, адже дозволяє з легкістю комунікувати з представниками партнерських громадських організацій за сотні кілометрів. Під час Форуму було започатковано співпрацю Школи наукового лідерства з організаціями з Молдови, Білорусі, Грузії та Німеччини й погоджено проведення спільних онлайн-зустрічей у майбутньому.

ВЗГ ХНУВС