Здобувачі вищої освіти 2 курсу Сумської філії ХНУВС, які навчаються за спеціальностями «Правоохоронна діяльність» та «Право», разом із кураторками Юлією Самойловою та Надією Демиденко відвідали у Сумській міській галереї художню виставку «З Україною в серці». Це творчий звіт вихованців народної студії образотворчого мистецтва «Країна мистецтва» Сумського Палацу дітей та юнацтва, лауреатів і дипломантів численних міжнародних та всеукраїнських, обласних конкурсів і фестивалів.

Виставка, присвячена 40-річчю створення колективу, представляє художні роботи різних напрямів: живопису, графіки, станкової та декоративної композиції. У ній переважають теми українських свят та обрядів, пейзажу рідного краю, портрети та натюрморти, архітектурні пам’ятки міста.

Оригінальні композиції, колористичні рішення, високий художній смак, розмаїття художніх технік та сучасне оформлення робіт не залишили байдужим нікого зі здобувачів.

Талановита молодь і професіонали своєї справи – педагоги, художники та майстри образотворчого мистецтва Сумщини своїм прикладом, відданістю справі вчать молоде покоління любити навколишній світ, життя та творчість.

Сумська філія ХНУВС