У межах факультативних занять Школи наукового лідерства ХНУВС завершилася третя завершальна частина тренінгу з правил проєктування презентацій, який провів завідувач науково-дослідної лабораторії з проблем наукового забезпечення правоохоронної діяльності та якості підготовки кадрів університету Костянтин Бугайчук.

У зустрічі взяли участь представники всіх підрозділів університету, курсанти, студенти, слухачі магістратури, аспіранти та ад'юнкти, які були присутні на заході як в офлайн, так і онлайн форматі.

Костянтин Бугайчук у фінальній частині тренінгу проаналізував особливості оформлення діаграм у презентаціях, надав поради щодо визначення розміру зображення, а також «додержання» думки слайду. Окремо Костянтин Бугайчук визначив п'ять основних елементів вдалого виступу: опорні точки, залученість, мова, чіткі слайди та практичні кейси.

Голова Школи Віталій Найда подякував спікеру за захоплюючий та інтерактивний тренінг, який надав здобувачам освіти унікальну можливість зануритися в мистецтво оформлення презентацій та підготовки успішного виступу, опанування якого є невід'ємною частиною шляху становлення сучасного науковця та компетентного фахівця загалом, адже візуалізація тексту постає необхідною умовою сприйняття інформації в сучасному світі.

Курсанти та студенти університету активно долучалися до дискусії, ставили запитання щодо використання штучного інтелекту при підготовці презентацій, способів привернення уваги аудиторії тощо.

ВЗГ ХНУВС