Делегація Харківського національного університету внутрішніх справ після тижня плідної праці отримала сертифікати про успішне закінчення навчання у межах проєкту «Літня школа» «Міжособистісні комунікації: взаємодія, тимбілдинг» Університету імені Адама Міцкевича.

Кожен день навчання був насичений різноманітними заходами. Навчальна програма складалася з майстер-класів, семінарів, тренінгів, дидактичних ігор, які проводили досвідчені науковці Університету ім. Адама Міцкевича.

«Знання, здобуті курсантами та студентами Харківського національного університету внутрішніх справ під час «Літньої школи», допоможуть їм в подальшій професійній діяльності, оскільки саме комунікація покладена в основу роботи правоохоронців. Для нас також важливо, що в межах школи відбувся обмін досвідом з польськими та європейськими колегами, що сприяє нашому євроінтеграційному поступу, дає розуміння того, як різні комунікативні моделі працюють у Європейському Союзі», – наголосив керівник Центру українсько-польського розвитку ХНУВС, професор кафедри кримінального права та кримінології факультету № 6 Микола Пахнін

Співорганізатор проєкту «Літня школа», професор Університету ім. Адама Міцкевича Кшиштоф Хайдер подякував делегації Харківського поліцейського вишу від імені керівництва університету та всього науково-педагогічного складу за активну роботу й зазначив: «Прагнення ваших курсантів та студентів до здобуття знань не просто вражає, а надихає та дає впевненість в наближенні нашої спільної перемоги».

ВЗГ ХНУВС