У межах договору про співпрацю за сприяння деканеси факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ Оксани Брусакової, професора кафедри кримінального права та кримінології факультету № 6 Миколи Пахніна та старшої викладачки цієї ж кафедри Юлії Митрофанової була організована лекція для студентів, яку провів докторант Університету ім. Адама Міцкевича, магістр права, практикуючий правник Бартош Бетка. Тема лекції «Досвід Польщі для України в адаптації законодавства до стандартів Європейського Союзу». 

Польський колега розповів магістрам і бакалаврам – майбутнім юристам, які зараз здобувають правову освіту на факультеті № 6, про особливості адаптації польського законодавства до стандартів Європейського Союзу та наголосив на проблемних моментах, з якими буде стикатися на цьому шляху Україна і кожен учасник лекції, якому доведеться опікуватися в цьому напрямі. 

«Для нас дуже важливо, щоб Україна пройшла шлях адаптації до стандартів ЄС швидко та безболісно, і польський досвід буде для цього надзвичайно корисний», – зазначив Бартош Бетка.

Оксана Брусакова подякувала лектору за надання важливої та корисної інформації і висловила впевненість, що такі зустрічі будуть відбуватися на регулярній основі. 

Наприкінці зустрічі відбувся обмін думками.

ВЗГ ХНУВС