Староста Віталій Іванович

Начальник відділу
юридичного забезпечення
підполковник поліції
Староста Віталій Іванович

Відділ юридичного забезпечення Харківського національного університету внутрішніх справ є структурним підрозділом Університету, який створений з метою організації та здійснення правового забезпечення функціонування структурних підрозділів та контролю за дотриманням законності в їх діяльності. Відділ підпорядковується безпосередньо ректору Університету.

Основними завданнями та напрямами діяльності відділу юридичного забезпечення є організація правової роботи, яка спрямована на правильне застосування та неухильне дотримання вимог законодавства України в практичній діяльності університету та його структурних підрозділів, юридичне супроводження фінансово-господарської діяльності університету, пов’язаної з укладенням договорів (контрактів), а також організація претензійної та позовної роботи, здійснення контролю за її проведенням.

Відділ юридичного забезпечення взаємодіє зі всіма підрозділами університету та постійно проводить роботу щодо створення умов для підвищення ефективності роботи університету, реалізації на цій основі професійних, трудових і соціально-економічних гарантій працівників, забезпечення їх конституційних прав та досягнення злагоди у колективі.

Контактна інформація:
  61080, м. Харків, пр-т Льва Ландау, 27
 (057) 7398-208, (057) 7398-831, (057) 7398-274