У Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів права та вручення їм дипломів.

З вітальними словами до випускників 2021 року звернувся директор Сумської філії доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Сергій Лукаш. Він  привітав  із завершенням навчання, побажав випускникам  здійснення мрій, реалізації планів і задумів, впевненості у своїх силах та можливостях. Заступник директора філії – начальник відділу навчально-методичної роботи кандидат юридичних наук, доцент Катерина Науменко, звертаючись до випускників, наголосила, що Україна покладає великі надії на прогресивну й сучасну молодь, з активною життєвою позицією й високою громадянською свідомістю.

Після урочистого вручення дипломів від імені випускників Анастасія Кисіленко подякувала всьому науково-педагогічному колективу за отримані знання та досвід. Бакалаврів привітали батьки, рідні, друзі та викладачі.

На честь випускників творча студентсько-курсантська молодь підготувала концертну програму, в якій взяли участь й талановиті випускниці – учасниці вокального ансамблю «Дивоцвіт».

Роки навчання назавжди залишаться в пам’яті випускників як одні з найпрекрасніших у житті, а фотосвітлини юнаків і дівчат стануть окрасою альбому-літопису Сумської філії.

Сумська філія ХНУВС