Учасники Школи наукового лідерства курсанти факультету № 1 Іван Шкурат, Микита Шкурат, Кристина Коваль, Андрій Топчій, Анна Софіч, Володимир Іщенко, Максим Кущ, Владислава Мерзлякова, Крістіна Моргай, Марина Гайденко, Дар‘я Суліма, Анна Буднік долучилися до чотирьохденного марафону онлайн-лекцій у рамках проєкту Київського молодіжного центру.

Лекції провели: тренер з розвитку лідерства Оксана Винницька; кар'єрна коучка, HR, громадська активістка Юлія Гречка; бізнес-тренерка Оксана Мозіль; експерт з управління та розвитку персоналу Лариса Васюта.

Учасники марафону розглянули питання побудови цілей на майбутнє, техніки правильного резюме та топ-10 помилок, яких варто уникати при його складанні. Окремою лекцією марафону стала тема співбесіди: як правильно до неї підготуватися та налаштуватися до будь-яких запитань психологічно.

Участь у марафоні допомогла курсантам поглибити свої знання з упорядкування власних професійних досягнень, що є необхідним для участі у всеукраїнських і міжнародних конкурсах, стипендійних програмах, у вирішенні кадрових питань під час подальшої служби в Національній поліції України.

ВЗГ ХНУВС