Представники Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у онлайн-заході проєкту «Горизонт 2020»: «Європейське регіональне партнерство для гендерної рівності в епоху цифрових технологій».

Учасники онлайн-заходу «Сприйняття влади: відстоювання жіночого лідерства в епоху цифрових технологій» відокремили сучасні виклики, спрямовані на відстоювання жіночого лідерства в техніці, і запропонували рішення щодо сприяння розвитку цифрових прав, доступу до технологій та охороні здоров'я/медичної допомоги, використовуючи НТІ (наука, технології, інновації) для забезпечення гендерної рівності та формування навичок стратегічної комунікації з метою поширення цілей гендерної рівності.

Майже 100 експертів обмінялися досвідом, обговорили та запропонували конкретні заходи та дії, необхідні для подолання цифрового гендерного розриву у технічному секторі. Їх висновки стануть підґрунтям для майбутніх проєктних заходів, які мають на меті розширити можливості жінок у сфері цифрового підприємництва.

З відкритою частиною заходу можна ознайомитися за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=zJq-lGCBc_s

Дізнайтеся більше про проєкт: https://equals-eu.org/