Викладачі кафедри економіки та фінансів факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ доктор економічних наук  професор Вікторія Вовк та кандидат економічних наук доцент Оксана Маковоз у рамках проведення профорієнтаційної роботи відвідали Красноградський технікум механізації сільського господарства імені Ф. Я. Тимошенка.

Під час зустрічі з керівництвом та учнями навчального закладу Вікторія Вовк та Оксана Маковоз розповіли про матеріально-технічну базу, особливості навчання та проживання в університеті, про спортивні секції та гуртки художньої самодіяльності, в яких займаються курсанти і студенти.

Роз'яснили представники університету особливості вступної компанії у 2016 році, правила та умови вступу до університету осіб, які зараз здобувають освіту ступеня «молодший бакалавр», а в подальшому бажають здобути вищу освіту ступеня «бакалавр» за спеціальністю «Право». Також учні навчального закладу були проінформовані про можливість та умови вступу до університету для отримання вищої освіти за спеціальностями «Право», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Психологія» на основі ступеня освітньо-кваліфікаційного рівня з іншої спеціальності.

Також представники університету розповіли про роботу кафедри військової підготовки університету.

 

ВЗГ ХНУВС