Доцентка кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Ірина Василько взяла участь у циклі навчальних вебінарів з наукометрії «Міжнародний досвід у публікаційній сфері. Успішні публікації у Scopus та Web of Science», що був проведений компанією «Наукові публікації – Publ. Science» та отримала сертифікат.

Спікером вебінару стала спеціаліст науково-навчального центру компанії «Наукові публікації – Publ. Science» Єлизавета Батаєва. Під час вебінару було розглянуто такі теми: «Міжнародиний досвід у публікаційній сфері. Як наукові публікації впливають на діяльність вчених?»; «Наукометрична база даних Scopus. Сервіси, науко метричні показники та тонкощі роботи»; «Наукометрична база даних Web of Science. Сервіси, науко метричні показники та тонкощі роботи»; «Міжнародна кооперація. Платформи для підвищення науко метричних показників вчених».

Мета вебінарів – розкрити головні аспекти публікаційної діяльності вченого в міжнародних наукометричних базах даних, з якими стикаються українські науковці в процесі написання статей для зарубіжних журналів.

ВЗГ ХНУВС