Представники факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ – професорка кафедри правового забезпечення господарської діяльності Ольга Гетманець, доценти цієї ж кафедри Євгенія Ананьєва, Дар’я Коробцова, Ірина Василько, методист Олександр Шульгін, студентка Юлія Сафоненко відвідали з профорієнтаційними заходами Комунальний заклад «Харківська спеціалізована школа з поглибленим вивченням окремих предметів № 133 «Ліцей мистецтв» Харківської міської ради Харківської області».

Під час спілкування з учнями 11-х класів представники факультету провели бесіди на тему «Вступ на навчання до ХНУВС», під час яких ознайомили молодь зі спеціальностями, умовами навчання, матеріально-технічною базою університету, правилами прийому, організацією побуту та дозвілля студентів.

Доценти кафедри правового забезпечення господарської діяльності розповіли про підготовку фахівців ступенів вищої освіти «бакалавр» на базі повної загальної середньої освіти за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», що здійснюється за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб.

Юлія Сафоненко продемонструвала старшокласникам роботу експерта-криміналіста.

Увагу майбутніх абітурієнтів звернули на переваги навчання в університеті та на можливості й перспективи подальшого професійного зростання. Представники факультету № 6 запросили учнів до участі у конкурсі «Знайди фінансового шахрая», під час якого можна перевірити свої знання та поспілкуватися з працівниками кафедри правового забезпечення господарської діяльності.

Школярі також отримали інформаційні матеріали з корисною інформацією про ХНУВС.

ВЗГХНУВС