Доцент кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6 Микола Голуб спільно з заступником начальника відділу дільничних офіцерів поліції Управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області підполковником поліції Сергієм Ізотовим, а також із поліцейським офіцером громади старшим лейтенантом поліції Андрієм Шаповаловим провів лекційне бінарне заняття на тему «Організація діяльності служби дільничних офіцерів поліції. Проєкт “Поліцейський офіцер громади”» для студентів факультету № 6 (навчальні групи Ф-6-ПДдср-19-1, Ф-6-ПДдср-19-2, Ф-6-ПДдср-19-3, Ф-6-ПДдср-19-4, Ф-6-ПДдср-19-5, Ф-6-ПДдср-19-6).

Сергій Ізотов розповів про основні завдання, функції, правове регулювання, організацію та планування роботи дільничних офіцерів поліції, значення цієї служби у забезпеченні публічного порядку та безпеки на закріпленій території.

Андрій Шаповалов довів до відома студентів особливості діяльності дільничних офіцерів поліції у сільській місцевості, основні положення проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Залучення практичних працівників Управління превентивної діяльності ГУНП України в Харківській області підвищує актуальність навчального процесу, наповнює його практичним змістом, що позитивно сприймається студентами.

ВЗГ ХНУВС