Університетська бібліотека презентує добірку навчально-наукових видань для майбутніх слідчих. Серед наукового доробку вчених Харківського національного університету внутрішніх справ – монографія доцента кафедри кримінально-правових дисциплін Михайла Щербаковського «Проведення та використання судових експертиз у кримінальному провадженні». Видання розкриває найбільш актуальні питання цього напрямку, зокрема, питання кваліфікації злочинів, процесуальний порядок судово-експертної діяльності тощо. Автором також запропоновані зміни й уточнення до кримінального процесуального закону.

Науково-практичний посібник «Експертизи у судочинстві України» підготовлений колективом представників Академії адвокатури України та інших установ. У ньому розглянуто проблеми використання спеціальних знань у судочинстві України.  

Збірник наукових праць випуск № 15 «Теорія та практика судової експертизи і криміналістики» презентує наукові статті викладачів ХНУВС з усіх галузей права та правоохоронної діяльності.

Підручник «Криміналістика» за редакцією Валерія Шепітька написаний з урахуванням останніх змін, що відбулися у законодавстві, та вплинули на виконання слідчої судової та експертної діяльності.

Запрошуємо усіх ознайомитися з новими виданнями.

 

ВЗГ ХНУВС