У м. Краматорськ Донецької області відбувся профорієнтаційний фестиваль поліцейської та юридичної освіти, в якому взяли участь представники Харківського національного університету внутрішніх справ – завідувачка кафедри педагогіки та психології Олена Федоренко, доцентка кафедри Вікторія Доценко, старший викладач кафедри, майор поліції Олена Макарова.

Організатором фестивалю поліцейської та юридичної освіти стало Головне управління Національної поліції в Донецькій області та Донецький державний університет внутрішніх справ. У заходах взяли участь працівники різних підрозділів поліції: патрульні, кінологи, вибухотехніки, представники поліції особливого призначення, фахівці з управління персоналом.

Правоохоронці познайомили старшокласників з перевагами професії поліцейського і запросили на навчання до закладів вищої освіти МВС. Відвідувачів зустрічали тематичні локації: екіпірування правоохоронців, спецтранспорт, технічне оснащення поліції.

Представники Харківського національного університету внутрішніх справ знайомили молодь із вишем, розповідали про факультети та спеціальності, за якими навчається молодь, розповідали про здобутки курсантів і студентів у науковій роботі, спорті, громадському житті тощо. Майбутні абітурієнти отримали інформативні матеріали та запрошення відвідати університет.

ВЗГ ХНУВС