Завідувач кафедри адміністративного права та процесу Харківського національного університету внутрішніх справ Олена Салманова та професор кафедри Олена Небрат відвідали навчальні заклади Кіровоградської області з метою проведення профорієнтаційної роботи. Серед них – Державний вищий навчальний заклад «Кіровоградський будівельний коледж», Кіровоградський медичний коледж ім. Є. Й. Мухіна, Кіровоградський кібернетико-технічний коледж, Кіровоградський коледж економіки ім. М. П. Сая, Державний вищий навчальний заклад «Олександрійський політехнічний коледж»,  Комунальний вищий навчальний заклад «Олександрійський педагогічний коледж імені В. О. Сухомлинського», Вищий навчальний заклад «Кіровоградський технікум механізації сільського господарства», Комунальний вищий навчальний заклад «Олександрійське училище культури».

У кожному навчальному закладі представники університету зустрілися з керівництвом та студентами, познайомили їх з діяльністю університету, продемонстрували відеофільми, а також підписали договори про співпрацю.

Також представники університету зустрілися з начальником ГУ Національної поліції в Кіровоградській області Сергієм Кондрашенком, заступником начальника Дмитром Ткачонком та т.в.о. начальника УКЗ ГУНП в Кіровоградській області Андрієм Човпаном та обговорили актуальні питання підготовки курсантів університету до проходження навчальної практики та стажування в посадах, а також зазначили, що особовий склад  національної поліції Кіровоградщини  має можливість отримати вищу освіту та другу вищу освіту на заочному факультеті університету.

Також було проведено профорієнтаційну роботу серед особового складу райвідділів поліції області. За результатами роботи з ГУНП України в Кіровоградській області був підписаний договір про співпрацю.

 

ВЗГ ХНУВС