У рамках профорієнтаційної роботи заступник декана факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ Костянтин Свердлін та представники кафедри правового забезпечення господарської діяльності – доцентки кафедри кандидатки юридичних наук Ірина Василько, Дар’я Коробцова, старші викладачі кафедри кандидат економічних наук Сергій Матвєєв і кандидат юридичних наук Артем Добровінський зустрілися онлайн із учнями 11-х класів Харківської гімназії № 23 Харківської міської ради.

Представники факультету провели бесіди на тему «Вступ на навчання до ХНУВС», під час яких ознайомили молодь зі спеціальностями, умовами навчання, матеріально-технічною базою університету, правилами прийому, організацією побуту та дозвілля студентів.

Ірина Василько розповіла школярам про «Юридичну клініку ХНУВС» і «Гендерний центр ХНУВС», у діяльності яких активну участь беруть науково-педагогічні працівники та студенти факультету № 6, практикуючі юристи, психологи, соціологи та фахівці інших галузей.

Особливу увагу приділили підготовці фахівців за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Сергій Матвєєв розповів про кафедру військової підготовки, де юнаки та дівчата навчаються за програмою підготовки офіцерів запасу за військово-обліковою спеціальністю «Морально-психологічне забезпечення дій військ (сил)». Після її завершення присвоюється військове звання «молодший лейтенант запасу».

Увагу майбутніх абітурієнтів також звернули на переваги навчання в університеті та на можливості й перспективи подальшого професійного зростання. Представники факультету № 6 запросили школярів перевірити свої знання у конкурсі «Знайди фінансового шахрая» та поспілкуватися з працівниками кафедри правового забезпечення господарської діяльності.

ВЗГ ХНУВС