У Харківському національному університеті внутрішніх справ для працівників та здобувачів вищої освіти університету, які керують автотранспортом, розпочато цикл інструктивно-профілактичних занять із дотримання Правил дорожнього руху.

Зайняття пройшли за участі проректора університету Анатолія Клочка, працівників Управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції інспектора з особливих доручень капітана поліції Євгенія Ведмедера і старшого інспектора з особливих доручень відділу зв'язків з громадськістю старшого лейтенанта поліції Андрія Сікаленка.

Анатолій Клочко, звертаючись до присутніх, наголосив на дотриманні дисципліни та законності, транспортної дисципліни, навів приклади надзвичайних подій та їх наслідків за участі працівників поліції. Він вкотре нагадав, що незнання чи недотримання Правил дорожнього руху, неправильна оцінка дорожньої ситуації, перевищення швидкості або керування транспортом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння призводить до трагічних наслідків.

Представники Управління патрульної поліції в Харківській області Департаменту патрульної поліції довели до відома присутніх статистичну інформацію про скоєння дорожньо-транспортних пригод на Україні та на Харківщині.

ВЗГ ХНУВС