Курсант 3 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Вадим Наумчик, який є учасником Центру соціальних проєктів Школи наукового лідерства, взяв участь у вебінарі «Основи розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти».

Розробницями заходу виступили кандидатка педагогічних наук Олена Педько учасників та кандидатка психологічних наук Оксана Трухан.

За час вебінару його учасники розширили систему уявлень про сутність внутрішньої системи забезпечення якості у закладах освіти та особливості менеджменту якості освіти, розвинули навички здійснення самооцінки освітніх процесів, вдосконалили соціально-психологічні та управлінські компетентності у професійній діяльності, в тому числі діяльності органів студентського самоврядування у розвитку внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладі освіти.

Набуті курсантом знання допоможуть йому як учаснику Школи наукового лідерства долучатися розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти та пропонувати власні ідеї щодо перегляду освітніх програм в університеті.

ВЗГ ХНУВС