Відповідальна з академічної доброчесності Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ кандидатка економічних наук Марина Петченко та представники курсантсько-студентського самоврядування коледжу Дмитро Ходін і Олексій Майгур взяли участь у міжнародному вебінарі на тему «Спартанці науки: інтервенція академічної доброчесності». Захід пройшов у рамках проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти», що адмініструють Американські Ради.

Спікерами вебінару виступили: фахівець із питань академічної доброчесності у Деканаті по роботі зі студентами Університету штату Мічиган (Michigan State University) Джейк Каспер і координатор програм по роботі із новими студентами в Офісі програм для нових студентів та сімей Темпльського університету (Temple Univerisity) Брендон Арнолд.

Під час вебінару спікери поділилися практичним досвідом Університету штату Мічиган та Темпльського університету у створенні унікальних моделей системи академічної доброчесності та оцінювання. Вони акцентували увагу на елементах цих систем, що можуть бути реалізовані на базі закладу вищої освіти, а також курси з академічної доброчесності та які аспекти найкраще включати у зміст таких курсів.

Отримані знання будуть використані при проведені заходів із популяризації академічної доброчесності в коледжі.

КЛК ХНУВС