У Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ, дотримуючись усіх карантинних вимог, спільно з ГУНП в Сумській області та Управлінням патрульної поліції у Сумській області пройшов День відкритих дверей. До закладу освіти завітали більше 100 майбутніх випускників старших класів загальноосвітніх навчальних закладів міста Суми та Сумської області, а також студенти коледжів й училищ.

З вітальним словом до присутніх звернувся директор Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ заслужений юрист України, доктор юридичних наук, професор Сергій Лукаш. Він розповів про заклад вищої освіти, про особливості вступу та навчання у філії як за державним замовленням, так і за кошти фізичних та юридичних осіб.

Провідний фахівець філії Цвітана Баранова детально ознайомила з особливостями реєстрації та оформлення особових справ для навчання за спеціальністю «Правоохоронна діяльність» за державним замовленням, а також із перспективами працевлаштування в органах та підрозділах поліції.

Випускники оглянули виставку зброї та спеціальних засобів, що знаходяться на озброєнні управління «КОРД» ГУНП в Сумській області та Управління патрульної поліції у Сумській області. Поліцейські-кінологи продемонстрували роботу службових собак із виявлення наркотичних засобів. Працював криміналістичний кабінет, зала судових засідань, лінгафонний кабінет. З творчими номерами виступили студенти філії. Молодь відвідала гуртожитки, де мешкають курсанти.

Відвідувачі також переглянули презентаційне відео про заклад, навчання та дозвілля курсантів і студентів, поспілкувалися з викладачами, курсантами та студентами філії, отримали інформаційно-іміджеву продукцію.

До відома, 01 листопада стартує електронна реєстрація кандидатів з числа цивільних осіб, що бажають навчатися у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, за кошти державного бюджету.

За допомогою у заповненні анкети звертатися за тел. 066-45-88-018), електронна пошта [email protected], Баранова Цвітана Сергіївна.

Сумська філія ХНУВС