Доценти кафедри соціології та психології факультету № 6 ХНУВС Олена Шахова та Володимир Філоненко пройшли міжнародне науково-педагогічне стажування «Інновації в освіті. Інноваційні технології викладання фахових дисциплін» (Innovations in education. Innovative technologies for teaching professional disciplines) у м. Катовіце (Польща).

Метою заходу було підвищення кваліфікації учасників стажування, оновлення їх теоретичних і практичних знань у зв’язку з підвищенням вимог до рівня кваліфікації та необхідності оволодіння сучасними методами вирішення професійних завдань педагогічними та науково-педагогічними працівниками.

Програма включала, зокрема, участь у роботі 2-ї Міжнародної наукової конференції «Роль науки та освіти в забезпеченні сталого розвитку», участь у науково-методичному семінарі «Практика викладання фахових дисциплін в університетах Європейського Союзу» Вищої школи управління і адміністрації в Ополє, (Польща).

За результатами стажування учасники отримали сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування, електронну версію колективної монографії із своєю науковою роботою в якості підрозділу монографії, сертифікат учасника Міжнародної наукової конференції, сертифікат учасника науково-методичного семінару.

Навчальне навантаження стажування складало 180 годин (очно-дистанційна форма навчання: аудиторна та позааудиторна, в тому числі дистанційна, робота).

ВЗГ ХНУВС