Зі студентами факультету права та масових комунікацій Харківського національного університету внутрішніх справ було проведено бінарне заняття з кримінально-виконавчого права на базі Олексіївської виправної колонії Управління державної пенітенціарної служби України у Харківській області (№ 25). Лекцію для юнаків та дівчат прочитав начальник Управління генерал-майор внутрішньої служби Олександр Крикушенко. На занятті були присутні ректор Харківського національного університету внутрішніх справ полковник поліції Валерій Сокуренко та декан факультету права та масових комунікацій університету Олег Синєгубов.

Майбутнім юристам показали територію виправного закладу, службові та житлові приміщеня, медико-санітарну частину, спортивний комплекс тощо. Також студенти відвідали зимовий сад та православний храм, які знаходяться на території колонії.

Начальник Управління Олександр Крикушенко розповів студентам про можливість працевлаштування до виправних закладів після закінчення навчання, а також  про реалізацію пілотного проекту зі створення у Харківській області Модельного офісу пробації для роботи із засудженими.

ВЗГ ХНУВС