Відбулося тематичне засідання наукового гуртка кафедри протидії кіберзлочинності факультету № 4 ХНУВС під головуванням керівника гуртка – доцента кафедри кандидата технічних наук, доцента Віталія Світличного. На засіданні виступила курсантка Аміна Головня з доповіддю «Голодомор – акт геноциду Українського народу». Вона зазначила, що голод став зброєю масового біологічного знищення українців, на довгі десятиліття порушивши природний генетичний фонд, він призвів до морально-психологічних змін у свідомості нації. Наслідком злочину геноциду також стало руйнування традиційного українського устрою життя.

Крім того, гуртківці обговорили актуальні питання щодо участі курсантів у наукових конкурсах, науково-практичних конференціях на базі ХНУВС та інших ЗВО України; вимог написання, оформлення та представлення наукових робіт до фахових видань України; обов’язкового дотримання стандартів академічної доброчесності в науковій діяльності.

Здобувачі вищої освіти висловили свої побажання і наміри продовжувати наукові дослідження з навчальних дисциплін, які викладаються на кафедрі.

ВЗГ ХНУВС