Харківський національний університет внутрішніх справ відвідала заступниця голови Департаменту міжнародної взаємодії Штабу розвідки Цивільної гвардії Королівства Іспанії Наталі Паєз Джимінез. З іноземною гостею зустрілися ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко, перший проректор полковник поліції Дмитро Швець та ін. Обговорювалися питання співпраці  за різними напрямами діяльності.

У планах візиту Наталі Паєз Джимінез – відвідування та ознайомлення з матеріально-технічною базою та особливостями роботи Харківського національного університету внутрішніх справ, Харківського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Експертної служби МВС України, Головного управління Національної поліції в Харківській області, Управління стратегічних розслідувань Департаменту стратегічних розслідувань МВС України тощо.

Також запланована участь у бінарних заняттях, відкритих лекціях, під час яких планується обговорити та порівняти особливості проведення окремих слідчих дій та розслідування окремих видів злочинів правоохоронними органами України та Королівства Іспанія. Буде проведено  презентацію про склад та особливості роботи Цивільної гвардії Королівства Іспанії та планується участь у Х Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави», що відбудеться в режимі онлайн.

ВЗГ ХНУВС