Представники відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи разом із помічником ректора Віктором Слишем провели профорієнтаційну зустріч з учнями випускних класів державної гімназії-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус».

Представник приймальної комісії Ігор Овчаренко роз’яснив умови вступу на навчання у 2022 році, як за державним замовленням, так і за кошти фізичних та юридичних осіб. Наголосив про необхідність подачі онлайн-заяв на порталі для кандидатів на навчання osvita.np.gov.ua, абітурієнтам,  які бажають навчатися за державним замовленням.

Начальник відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи підполковник поліції Станіслав Баглаєнко розповів про перспективи подальшого працевлаштування після закінчення навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ.

Помічник ректора Віктор Слиш ознайомив майбутніх абітурієнтів з історією створення університету,  надав детальну інформацію про факультети ХНУВС та спеціальності, за якими здійснюється підготовка курсантів, про матеріально-технічну базу вишу.

Учням продемонстрували фільм про університет та надали інформативну продукцію.

ВЗГ ХНУВС