Відбулося чергове засідання наукового гуртка кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1. Його керівник – професор кафедри доктор юридичних наук, професор Володимир Чумак розповів курсантам про найбільш актуальні напрямки наукових досліджень у галузі адміністративного права та адміністративного процесу.

Під час засіданні було заслухано доповіді членів наукового гуртка, присвяченні питанням протидії корупції в Україні, попередженню випадків домашнього насилля у рамках проведення в країні щорічної Всесвітньої акції «16 днів проти насильства», а також обговорено актуальні проблеми і перспективи удосконалення правових засад діяльності поліції.

Окрему увагу Володимир Чумак звернув на важливість участі гуртківців у наукових конкурсах, а саме у конкурсі наукових робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ЗВО, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України та Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, що проводить МОН України.

Наприкінці заходу керівник наукового гуртка подякував учасникам засідання за проявлену зацікавленість і участь у його проведенні, наголосив на подальшій плідній науковій роботі.

ВЗГ ХНУВС