Відбулося засідання студентського наукового гуртка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 під керівництвом професорки кафедри Юлії Кириченко. У засіданні взяли участь студенти 4 курсу – члени наукового гуртка, які навчаються за спеціальностями «Право» і «Фінанси, банківська справа та страхування», завідувачка кафедри Ольга Гетманець та доцентка кафедри Дар’я Коробцова.

Із підготовленими доповідями виступили Любов Величко «Значення та місце банківського права у системі права України», Ольга Шмулій «Місце банківського права в системі права України», Анастасія Гуляєва «Посилення банківського контролю в Україні: користі та загрози», Єгор Кириченко «Історія становлення і розвитку органів боротьби з економічною злочинністю в Україні».

Наукові керівники Дар’я Коробцова та Юлія Кириченко відзначили, що студенти провели роботу на належному рівні, дослідження обраних проблематик є своєчасними і актуальними.

Як результат засідання наукового гуртка було прийнято рішення визнати подані до розгляду матеріали у якості наукових доповідей, врахувати вказані зауваження під час подальшої наукової роботи та підготувати тези доповідей для участі в науково-практичних конференціях студентів, аспірантів і молодих вчених.

ВЗГ ХНУВС