Помічник ректора Харківського національного університету внутрішніх справ Віктор Слиш провів профорієнтаційні зустрічі у Мереф’янській ЗОШ № 1 та Мереф’янському медичному ліцеї.

Під час зустрічей Віктор Слиш ознайомив молодь з історією Харківського національного університету внутрішніх справ, розповів про відомих у державі випускників Харківського поліцейського вишу. З цікавістю юнаки та дівчата слухали розповідь про перспективи та форми навчання, про умовами вступної кампанії до Харківського національного університету внутрішніх справ у 2022 році. Віктор Михайлович відповів на запитання учнів щодо специфіки підготовки курсантів, студентів і слухачів за різними спеціальностями, про переваги отримання вищої освіти в ХНУВС, про перспективи подальшого працевлаштування випускників університету. Зустрічі пройшли у теплій і дружній обстановці.

Віктор Слиш також поспілкувався з представниками Мереф'янського відділу освіти та обговорив питання щодо подальшої співпраці з Харківським національним університетом внутрішніх справ.

ВЗГ ХНУВС