Кафедра іноземних мов факультету № 4 ХНУВС проводить курси англійської мови для науково-педагогічного складу університету. Двічі на тиждень у Мовному центрі проходять заняття, що спрямовані на комплексний лексико-граматичний підхід у розвитку та покращенні мовних навичок.

Під час занять викладачі рівномірно, збалансовано приділяють увагу письму, читанню, говорінню та аудіюванню, використовуючи нові інтерактивні методики викладання іноземних мов, поєднуючи їх із традиційними.

Постійна практика, відпрацювання матеріалу шляхом навчання асоціативним методикам, перегляду фільмів без перекладу, читання книг та журналів, прослуховування аудіо та перегляд відео подкастів, проведення міні-дебатів, створення Mindmaps і ще багато іншого, допомагає відпрацювати не тільки сприйняття та розуміння співрозмовника, але й миттєву мовленнєву реакцію на ситуацію, усуває мовленнєві бар’єри та допомагає запам’ятовувати багато різноманітної інформації.

Викладачки кафедри Валентина Кочина та Наталія Краснова мають великий досвід роботи та з повною віддачею створюють прийнятну атмосферу спілкування, завдяки якій ніхто не сумує, а заняття проходить комфортно та продуктивно.   

ВЗГ ХНУВС