Доцентка кафедри трудового та господарського права факультету № 2 Харківського національного університету внутрішніх справ кандидатка юридичних наук, доцентка, підполковник поліції Олена Чорноус для курсантів навчальної групи факультету № 4 провела бінарне заняття з навчальної дисципліни «Трудове право» за темою «Ефективна комунікація патрульної поліції в межах робочого часу та поза його межами».

У занятті взяли участь працівники батальйону Управління патрульної поліції в Полтавській області Департаменту патрульної поліції – заступник командира роти № 1 старший лейтенант поліції Роман Венигора та інспектор взводу № 2 роти № 4 старший лейтенант поліції Анастасія Палодійчук.

Під час бінарного заняття поліцейські поділилися з курсантами досвідом практичної роботи, звернувши увагу на важливість тактики спілкування з громадянами. Під час жвавої дискусії обговорили особливості режиму роботи поліцейських патрульної поліції. Наприкінці заняття курсанти мали змогу поставити запитання і отримали на них повні відповіді.

ВЗГ ХНУВС