Для студентів третього курсу факультету № 6, які навчаються за спеціальністю «Правоохоронна діяльність», завідувач кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6 Ірина Панова разом із начальником відділення поліції № 1 Красноградського РВП ГУНП України в Харківській області підполковником поліції Андрієм Новіченком провела бінарне семінарське заняття з навчальної дисципліни «Інформаційне право» за темою «Правове регулювання відносин у сфері захисту персональних даних».

Студенти взяли активну участь в обговоренні питань щодо відносин, пов'язаних із захистом персональних даних під час їх обробки, визначили вимоги до обробки персональних даних, реєстрації баз персональних даних. Окремо зупинилися на проблемах збирання, зберігання, поширення та знищення персональних даних.

Особливий інтерес викликало питання щодо використання персональних даних у внутрішній організаційній роботі правоохоронних органів та безпосередньо у процесі реалізації юрисдикційної компетенції в частині притягнення правопорушників до адміністративної відповідальності.

ВЗГ ХНУВС